به نقل از دفتر مدیریت مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه، یک دوره کارگاه وبیناری تحت عنوان " راه اندازی استارت آپ، صفر تا صد" با حضور جناب اقای دکتر ایمان شفیعی نژاد عضو هیات علمی پژوهشگاه هوا فضای وزارت عتف، در روز چهارشنبه مورخ ۱۵/۱۱/۹۹، با حضور تعداد کثیری از علاقه مندان به این زمینه از شهرهای مختلف، به صورت وبیناری برگزار گردید.

در ابتدای این کارگاه جناب آقای دکتر غلامرضا هنرآسا، رئیس محترم مرکز نوآوری و کارآفرینی با مشخص نمودن محورهای برگزاری این کارگاه، خاطر نشان کردند ايجاد فضای کارآفرينی در بين جوانان و دانشجويان و آشنايی با اصول راه اندازی استارت آپ از مهمترین اهداف برگزاری رویدادها در مرکزنوآوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شیراز می­باشد.

موضوعات زیر به صورت پرسش و پاسخ در کارگاه مطرح گردید:

• استارت آپ چيست ؟

• ساختن ايده استارت آپی

• تيم سازی استارت آپی

• اصول نوآوری در استارت آ پ

• استارت آپ ناب

• طراحی بيزينس پلن و بيزينس مدل يک استارت آپ

• اصول جذب سرمايه برای استارت آ پ

• تحليل استارت آپ های ايرانی و خارجی

• استارت آپ های اجرا شده در ايران

• استارت آپ های اجرا شده در دنيا

• مقايسه تحليلی استارت آپ های اجرا شده در ايران و دنيا

• آينده پژوهی در استارت آپ و مارکتينگ

لازم به ذکر است شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی حضور دریافت خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال اطلاع رسانی مرکز نوآوری کارآفرینی به آدرس https://chat.whatsapp.com/Cp3m8bAdJcjIqv8VA3prs2 مراجعه نمائید.